• Autó javítás

  • Küldj mail

    auto@hyts.hu

  • Kapcsolat
 Ami egyszer elromlott, azt meg is lehet javítani

Ami egyszer elromlott, azt meg is lehet javítani

Nagyon sok olyan készülékünk van, ami hamar el tud romlani. Legyen szó telefonról, laptopról, autóról vagy bicikliről, biztosan veled is előfordult már, hogy ezek a dolgok elromlottak és megkellett őket javítani.

Ezeket a dolgokat egyből megjavítjuk és hamar észrevesszük, ha baj van velük. De mi a helyzet akkor, amikor velünk nem stimmel valami? Amikor valamilyen függőségtől szenvedünk, akkor nagyon nehezen tudjuk ezt észrevenni és változtatni rajta.

A leszokás nagyon nehéz folyamat, viszont kellő elszántsággal és akaraterővel lehetséges.

Ebben segít a Felépülők csapata is. Ha addiktológia budapest után keresgélsz, mert egy szerettednek vagy saját magadnak szüksége lenne rá, akkor a Felépülők csapata jó választás lehet.

Több addiktológia budapesten is megtalálható, viszont kevés olyan hely van, ahol ennyire nagy figyelmet fordítanak a felépülni vágyó emberekre.

A Felépülők csapatának van egy bentlakásos 28 napos programja, ahol minden körülményt megteremtenek ahhoz, hogy a felépülés valóban sikeres lehessen. Azonban ebben a programban nem vehet mindenki részt.

Ahhoz, hogy valaki valóban sikeresen végig tudja csinálni ezt a 28 napot fontos, hogy nyitott legyen, őszintén tudjon beszélni a nehézségeiről és a jelenlegi állapotáról, illetve legyen benne kellő hajlandóság és tenni akarás. Ha ezek megvannak valakiben, akkor máris nagyobb az esély rá, hogy a program végére már alkohol nélkül is fog tudni élni.

A Felépülők programját olyan emberek hozták létre, akik maguk is átélték az alkoholizmus minden nehézségét és a leszokás minden fázisát. Éppen ezért pontosan tudják, hogy milyen módszerek vezetnek sikerhez és mire kell kiemelten figyelni. Nagy tapasztalattal rendelkező addiktológiai szakemberek segítik a felépülni vágyókat, hogy minden szükséges szakmai támogatást megkaphassanak.

A program keretén belül a hozzátartozókkal is beszélgetnek és előadásokat tartanak nekik. Hiszen a felépülésben nagy szerepet játszik az ember környezete is. Aki sosem küzdött alkoholizmussal nem is tudhatja, hogyan tudja jól segíteni egy függőséggel élő ember leszokását. Ezért fektetnek nagy hangsúlyt a Felépülők erre is.

Amennyiben úgy gondolod, hogy valakinek a segítségére lehet a Felépülők programja, akkor a weboldalon minden fontos információt megtalálsz róluk. Hívd fel azoknak az embereknek a figyelmét erre a lehetőségre, akik változtatni szeretnének, hogy minél hamarabb újra függőségtől mentes életet élhessenek.