• Autó javítás

  • Küldj mail

    auto@hyts.hu

  • Kapcsolat
 Autósbolt a fővárosban – hogy mindenkinek pont útba essen

Autósbolt a fővárosban – hogy mindenkinek pont útba essen

Szerintem az az igazán jó autósbolt, ami mellett mindig elvisz az utam, vagy munkába menet, vagy mikor a gyerekekért megyek a suliba, vagy mikor az edzésre indulok a barátokkal. Vagy legalább ne kelljen olyan nagyot kerülni érte, mert akkor már könnyen választja valaki manapság az online rendelést. Szóval, én vagyok abban a nagyon szerencsés helyzetben, hogy pont elvezet az utam mindennap egy autósbolt mellett, ezért nem nagy meglepetés, hogy oda járok minden ügyes-bajos problémámmal, ami az autómmal felmerül és magam is tudom orvosolni. Ez az üzlet az Óbudai autósboltja az olajwebshop.hu-nak.

Az Óbudai autósbolt a 3. kerületben található, a Huszti út és a Hévízi út sarkán. Mivel nekem mindennap erre kell mennem, azt tudom rá mondani, hogy nem csak autóval, de akár tömegközlekedéssel is könnyedén útba ejthető. Aki ebben nem lenne elég magabiztos, annak az olajwebshop.hu ad egy kis segítséget is, miszerint a 118-as busszal könnyen el lehet jutni az üzlethez, de a közeli vasútállomás, HÉV megálló és buszvégállomások is közel vannak gyalogosan, tehát azért több lehetőség közül választhat az ember, ha az Óbudai autósboltot szeretné választani.

Hogy miért is érdemes hozzájuk betérni? Hát egyrészt, ha már tudod, hogy mit szeretnél és netán előre meg is rendelted magadnak a neten, akkor itt már csak átvenni kell, ami ingyenes. Nekem ez kézenfekvő, hiszen nem kerülő és mindig kedvesek az üzletben. A helyben való vásárlás apropója pedig pontosan ez: a jó vásárlói élmény és a szakértelem. Akárhányszor problémám adódott, szakmai segítséget kaptam és tanácsadást arra vonatkozólag, hogy hogy is érdemes kezelnem az adott helyzetet az autóval. Kell-e hozzá szerelő, vagy magam is neki tudok állni, melyik eszközt érdemes megvenni, melyik a jobb márka a motorolajok közül és hasonlók. Ezeket egy laikus ritkán tudja megválaszolni, egy autósbolt eladója viszont annál inkább.

Az olajwebshop.hu azonban nem azzal húzott nagyot, hogy ez az egy üzlete pont jó helyen van nekem, hanem sokkal inkább azzal, hogy még több másik üzletük is van Budapesten belül, hogy másnak is útba eshessen. Így Óbuda mellett a kőbányaiak is könnyen betérhetnek személyesen a neten megrendelt termékeikért, vagy egy kis tanácsadással egybe kötött vásárlásért a Kőbányai autósboltba, ami a 10. kerületi Gyömrői úton van, a Start Centerben.

A harmadik üzletük, ami számomra ismét nagyon vonzó, mert szintén sokszor útba esik, a Kelenföldön található autósbolt. Ez a 11. kerületi Etele úton van, ahova könnyű eljutni kocsival és kocsi nélkül is, bár azt hiszem, hogy aki autós ügyekben mozog, az többnyire inkább autóval megy.

Elmondtam már azt, hogy miért szeretem, hogy útba esnek az üzletek és hogy miért szeretek személyesen az üzletben vásárolni. Azt viszont még nem mondtam, hogy egyébként főként mivel foglalkozik az olajwebshop.hu. Persze abból, hogy autósboltjai vannak és magából a nevéből is ki lehet következtetni, de néhány gondolatot én is hozzátennék.

Az olajwebshop.hu online kínálatában rengeteg autózással kapcsolat alapfelszerelés megtalálható. Minden, ami fogy, ami cserélendő időről-időre, ami eltömődik és ami tisztításra szorul. Így a teljesség igénye nélkül tudnám elsorolni, hogy ezen a webshopon kaphatók különféle olajok a motorhoz, a váltóhoz, kisautóhoz és motorkerékpárhoz is, de még a kerti gépekhez is. Elérhetők továbbá az olajcserekor felmerülő szűrők, hiszen ezeket általában együtt szokták kicserélni. Kaphatók különféle adalékanyagok, amelyek az autó egészséges működését hívatottak meghosszabbítani. Talán alapvető, hogy egy autósboltban lehet autóápolási termékeket kapni, hogy ne csak sokáig járhasson a járgány, de közben királyi módon is utazhassunk benne. A kenőzsírok és fékfolyadékok, na meg persze a gyújtógyertyák már egy kicsit komolyabb hozzáértés esetén merülhetnek fel, de érdemes ezekbe az üzletekbe rendelni, mert kedvező áron kaphatók és könnyű az átvétel. És még hosszasan sorolhatnám, de inkább látogassátok meg magatok az olajwebshop.hu webáruházat, mert lehet, hogy pont azt hagytam most ki, ami nektek kéne.

Amiben pedig nem csak az üzletben kaphatunk komoly segítséget, hanem az online felületen is, az a különböző termékek kiválasztása. Például a szűrők kiválasztása nem egyszerű kérdés. Ezzel az autósbolt is tisztában van, éppen ezért készített három videós tartalmat, aminek a megtekintése után sokkal könnyebben fog menni a szűrő választás, még anyukámnak is. Egyébként a kínálatban motorkerékpárhoz való szűrők és személyautóhoz való alkatrészek egyaránt vannak, tehát hívhatjuk az olajwebshop.hu-t autósboltnak, de tulajdonképpen az autós-motorosbolt az valahol sokkal találóbb lenne.

Hasonlóan nehéz kérdés egy laikus számára az, hogy milyen motorolajat érdemes, vagy annál is inkább szükséges választani az adott járműhöz. Az olajwebshop.hu itt sem volt rest és gondolt arra, hogy ebben is segítséget nyújtson ne csak az üzletekbe személyesen ellátogatóknak, de az online webshopban böngészőknek is. Ezért hát a szűrőkhöz hasonló módon itt is készítettek videós tartalmat, ami segít az eligazodásban, de nem kizárólagosan! Itt több blog cikk is olvasható a témakörben, tehát aki szeretné esetleg több szemszögből is körül járni a kérdést, annak ajánlom, hogy keresse meg ezeket a tartalmakat, szerintem érdemes.

Aki pedig más irányból indulna el, mert mondjuk már tudja, hogy milyen típusú olajra van szüksége a fokozat szempontjából, de azt nem tudja, hogy ez melyik terméket jelenti a gyakorlatban, annak lehetősége van szabvány szerint keresni. Kézenfekvő egy ilyen opció, hiszen ha tavaly már megfejtetted, hogy milyen típus kell, akkor idén már csak maximum az árak változása szabhat határt, hogy melyiket választja az ember.

Ha valaki mégis úgy döntene, hogy haza rendelné a kiválasztott termékeket, mert nem esik útba az autósbolt, vagy mert valamiért ez a kényelmesebb megoldás, annak részletes információ áll rendelkezésre az olajwebshop.hu-n, hogy ez milyen kondíciókkal lehetséges. Például 30 000 forint feletti rendelés esetén ingyenes a házhoz szállítás. Aki már költött az autójára az tudja, hogy ezt az értékhatárt viszonylag könnyű elérni. Ha mégsem jönne össze, akkor vagy 490 forint a szállítás, vagy ha 15 000 forintos rendelési tétel alatt maradnánk, akkor egy kicsit többet, 990 forintot kell fizetni a szállításért. Ezek a díjak a 20 kiló alatti csomagokra vonatkoznak és az utánvéti díj már bennük van. Természetesen a 20 kiló feletti termékeket is el tudják szállítani, de érthető módon ennek kicsit más díja van, amiről a weben tudtok tájékozódni. Azonban azokat a termékeket, amiket terjedelmesként jelöltek meg az oldalon csak áruházi átvétellel lehet megrendelni, bár lehet, hogy ez az egyszerűbb a vásárlónak is.

Összességében tehát csak szerettem volna felhívni a figyelmeteket erre az üzletre, ami számomra a legszimpatikusabb autósbolt online és a fizikai térben egyaránt. Mindig megtalálom, amit keresek, legyen szó segítségről, vagy motorolajról. Ha egy ilyen vidéki hangulatú üzletben szeretnétek vásárolni, keressétek az olajwebshop.hu budapesti üzleteit Kelenföldön, Óbudán és Kőbányán.